Asociaţia Producătorilor şi Distribuitorilor de Chimicale din România

Grupul Donauchem este un distribuitor regional de produse chimice, lider în Europa Centrală și de Est, cu sucursale în Austria, Polonia, Slovacia, Ungaria, Republica Cehă și România, iar începând din 2013 cu o reprezentanță comercială și în Serbia. Sprijinim clienții nostri în ceea ce privește activitatea lor de bază prin oferirea de servicii personalizate și expertiza specifică fiecărui segment industrial.

Cu vanzări anuale de peste 130 mil EUR deținem 13 depozite in 6 țări, peste 300 angajați (din care peste 90 în vanzări), peste 1000 produse în stoc, peste 8000 clienți activi, fiind parte a grupului privat Donau Chemie AG deservim clienți din următoarele sectoare industriale: produse alimentare si farmaceutice, cosmetice, detergenți și produse chimice pentru uz casnic, vopseluri și produse chimice pentru construcții, tratarea metalelor, tratarea apelor, industria tipografică, etc.

In România, activăm din 2001, iar din 2011 operațiunile au fost mutate într-o unitate de depozitare modernă situată la 65 km de București în localitatea Lehliu Gară.

Pentru mai multe detalii vizitați www.donau-chemie.ro