Asociaţia Producătorilor şi Distribuitorilor de Chimicale din România

CHIMCOMPLEX S.A. BORZEȘTI - societate membră a Grupului SCR, cu o experiență de 60 ani, este un jucător important în industria chimică din România și Europa de Sud – Est.

Activitatea noastră principală este fabricarea și comercializarea produselor chimice anorganice, solvenților organici și a alchilaminelor.

Principalele produse pe care le fabricăm sunt: clorosodice - soda caustică, clor, acid clorhidric, hipoclorit de sodiu; cloruri anorganice – clorura de calciu, clorura de var, clorura ferică; solvenți organici – tricloretilena; alchilamine – metilamine, izopropilamina.

Suntem preocupați in permanență sa fim competitivi. Astfel, pentru a oferi produse performanțe la nivelul așteptărilor clienților noștri profitul obținut l-am reinvestit in modernizarea tehnologiilor de fabricație existente și in construirea de noi instalații.

Investițiile care au condus la scăderea semnificativă a consumurilor energetice și a costurilor de producție sunt instalația de cogenerare de 7,5 MWh și modernizarea instalației de electroliza cu membrane schimbătoare de ioni prin montarea unor electrolizoare moderne de generația a V-a.

Produsele noastre se utilizează in cele mai importante ramuri ale economiei: energetica, chimie și petrochimie, metalurgie, industria extractivă, construcții de mașini, farmaceutică, industria alimentara etc.

Ne propunem o dezvoltare sustenabilă a afacerii, angajandu-ne fată de:

Pentru a afla mai multe informații despre Chimcomplex SA Borzești, vă rugăm să vizitați site-ul nostru www.chimcomplex.ro